tiistai 9. toukokuuta 2017

Alppa

Nimi on maailman oudoin, ja se on latinaa, mutta merkitys on "leväperä" tai jotain sellaista. Hyvin huonoa huumoria taas vissiin.

Nimi: Sekamelskan Alga Puppis "Alppa"
Ikä/tehty: Saatu valmiiksi 4/5/17.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Keltaisen ja neonkeltaisen sekoitus turkoosilla iholla ja vihreillä silmillä.
Muuta: Alpan pitäisi taas osata nököttää jonkun olalla tai kädellä, mutta voipi olla ettei onnistu... Tarkoituksella kuivatin sen niin, että häntä roikkui hyllynreunalta ja tyyppi toivon mukaan kovettuisi tuollaiseksi käppyräksi. Sainpahan painavan näköisen peukkurin tehtyä. Ei silti eksynyt omiin suosikkeihini. Lärvikin on epäsymmetrinen.
Väristä sitä, että se on sekoitus kahta keltaista joista kumpaakaan en oikein tajua: peruskeltaista ja neonkeltaista. Erikseen kamalia katsoa ja käyttää, yhdessä kiintoisia. Hassua. Ja nauttikaamme illuusiosta, jonka mahdollistanee se kun neonväri loistaa mutta normiväri ei - rotta näyttää oranssin ja keltaisen sekasotkulta. Ehkä eestyn joskus tekemään jotain älykästäkin näistä väreistä... Voisin jopa sotkea molempia keltaisia yhteen ja katsoa miten paljon valoa sekin imee. (Tai no en tiedä imeekö neon valoa vai miksi se näyttää loistavan...) Ihmiset ovat luulleet tätä keltaisen ja oranssin sotkuksi, kun olen näyttänyt kuvia Alpasta. Luulisin itsekin, jos en tietäisi miten ja kuka tämän on tehnyt.

Joo, ei ole se penaalin terävin kynä taikka laatikon pikkutarkin sivellinkään. Ilme ei ainakaan auta asiaa.

Mitä huomataan? Suurin osa sekä epärealistisista väreistä että tuoreimmista rotistani kuuluu Sekamelskoihin.







Se meni vahingossa näin. Näytti urpolta joten päätin sitten kuvata.

Ironisesti nimenomaan vain automaattisalama näyttää neonvärit oikein. (Huomasin vasta jälkijunassa, ettei tätä olisi tarvinnut uusiokuvata 2019.)

Tuo vaaleanpunainen Really Useful Box eksyi kuviin vain siksi, koska Alppaa ei voi kuvata ilman pönötyspaikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.