sunnuntai 7. elokuuta 2016

Professori Harrow

Innostuinpas tämän rotan kanssa, kun sitä nimeämään rupesin. Huomatkaa se. Se on hullu tiedemies. Etunimi löytyi jostakin ihmispentujen nimeämistä helpottavaksi tarkoitetusta listasta ja sukunimi Sanakirja.orgista.

Nimi: Jurek Harrow / Professori Harrow
Ikä: Aikuinen. Muovailtu kesällä 2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo hairless.
Väri: Voimakas lohenpunainen. Silmät punaiset mustin pupillein.
Muuta: Harrow on ehkä ruvettomin rupirottani. Voi olla vain hyväkin, koska se kielii sen olevan terveempi ja täten pätevämpi tekemään asioita (onhan se sentään lääkäri), joita ei pahkuroilla päällystetty rotta jaksaisi tehdä kärsiessään liikaa kokoajan (jos ne patit on vaikka paiseita). Mistä sen tietää. Päätin myös juuri ennen pupillien maalaamista, että tälle rotalle tulee PIEEENET pupillit. Vois näyttää hyvinkin tuolta, jos punasilmäisillä rotilla olisi mustat pupillit oikeasti. Söpöysprosentti laskisi, apua! No ei, itse haluaisin sellaisen corpsepaintterirotan, jollaisia olen muovannut laumallisen. Ikävä vain, ettei sellaisia ole olemassa minkään vertaa. Rakastan kaikkea kornia eläimissä (kunhan se ei ole terveydestä pois).

Professori Harrow lisäsi kiinnostavuuttaan minussa sen jälkeen, kun sai nimensä ja siihen tuon kivan etuliitteen. Sen myötä tälle lankeaa vastuulleen kaikkea kauheaa ja epäeettistä. Punaraudan laumassa kun ei paljoa anteeksi pyydellä, jos tieteellisissä tutkimuksissa sattuu jokin kömmähdys tai kokeiltu hoito ei tehoakaan, tai jos se pahentaa tilannetta.

Professori Harrow on Yet Sleekyn ukko, ja näillä on poikueestaan jäljellä yksi karvaton poika Soppari. Muut lienevät tuleet syödyksi pesueen emon toimesta. En usko, että Harrow on jaksanut juurikaan puuttua asiaan, mitä nyt vaatinut Sleekyä säästämään edes Sopparin, kun pitäähän heillä edes joku penska olla.














En tiedä koska saan uusituksi tällekin nuo kuvat, mutta joskus. Haluaisin sille myös jotain päällepantavaa vaatteen muodossa, mistä näkisi sen olevan hullu proffa. Pohdin kyllä, miten mahdollista se olisi, kun rotta on kuitenkin kiemurassa asennossa ja pukeminen täten vähän kinkkistä. (Uusia kuvia lisätty 2/10/16.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.