lauantai 20. elokuuta 2016

Goldie

Tälle rupieläimelle en laita varoituksia. Jos on lukenut tätä blogia yhtään aiemmin ja törmännyt rumuuksiin, tietää jo, ettei niiltä voi välttyä.

Nimi: Darkgold de Deboire "Goldie"
Ikä: Nuori. Muovailtu kesällä 2016.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, hairless.
Väri: Tummanruskea punaruskeilla ääriosilla. Silmät punaiset mustin pupillein.
Muuta: Muovailtu samalla tavalla kuin mm. Kolttonen ja Chervil. Sopii sekä istumaan että löllimään selällään. Tosin Goldielle tuli aivan liian pitkä naama, muistuttaa sen takia hiukan päästäistä.

Tämä on nyt ihan selvä yhteys Punaraudan ja Deboiren (Kasvainkimma) välillä, se on niiden jälkeläinen. Se on perinyt varsinkin karsealta isältään hirveästi piirteitä, mm. värit ja rupisuuden. Luonne lienee emolta tullut, vaikkei Goldie varmaan olekaan mikään paras lemmikkieläimeksi - mutta kuka sanoo, että se olisi lemmikki? Ei tuollaista kärsärottaa varmaan monikaan halua (paitsi minä, päässäni näen kokoajan uudelleen ja uudelleen miten muovaan endorfiinipöllyssäni itseään sukivalle massaköntille pään).

Rotan nimi kertoo Deboiren suhteesta poikasiinsa. Eihän mikään ole koskaan niiden syy, eikä emon, joten kaikesta surkeasta huolimatta Deboire jaksaa nimetä nappulansa huomaavaisesti - siltikin, vaikka liian moni niistä kuolee ennen aikojaan. 














Tuo alin (valkotaustainen) kuva on jostain syystä samaan aikaan karmiva ja koominen. Eläin sukii naamaansa, tuijottaa mihin sattuu, kaatuu vielä selälleen eikä näytä tajuavan olevansa olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.