maanantai 22. elokuuta 2016

Deo

Rotan nimellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että se olisi jotenkin 'masentunut', eikä se liioin liity mihinkään omakohtaiseen. Halusin tälle pitkän nimen, josta kutsumanimi voidaan lyhentää tai muuntaa, ja sellaisen se sai.

Nimi: Stainygate's Deep Depression "Deo"
Ikä: Teini.Tehty 10/7/2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Chocolate/blazed. Ruskea rotta, jolla on pitkä laukki; tarpeeksi leveänä se voisi olla valkopääkin, mutta pysyy vain kapoisena ja jatkuu keskiselkään saakka. Silmät ovat puoliksi kuviossa. Leuan alle menevä osuus tekee eläimestä katsottuna kiekan vasemmalle ja kuvion kärki näkyy sivuprofiilissa.
Muuta: Muuten ihan kiva laukkityyppi, mutta tuo massan kiertyväisyys muovausvaiheessa ärsyttää lähes joka kerta. Niin tässäkin kävi. Hyvä laukki meni piloille vain siksi, koska leuan alle menevä osuus ei ole suora. Muuta motiiviahan ei ilmeisesti olekaan mitään tehdä, Stainygate's -rottien pitäisi olla juurikin kuvioinneiltaan uskottavia.

Vaikuttaa ihan järkevältä pojalta, jos tuollaisesta melko mitäänsanomattomasta massapahkurasta voi luonteita edes etsiä. Veikkaan sen olevan suht samanlainen veljensä Dinnyn kanssa, tosin niin että Deo on hyväkäytöksisempi ja vakavampi. Se on myös uteliaampi (koska asento) ja tunkee nokkaansa mihin lystää, ollen silti tarpeeksi hienovarainen.

Deo on yksi viisihenkisestä teinipoikueesta, ja sen isä on Desmond. Emoa ei tätä kirjoitettaessa ole vielä, mutta muovaan sen heti kun revin sopivan hetken. 









Toisaalta juuri tuollaiset laukit kiehtovat, missä on molemmat silmät puoliksi sisäpuolella. Se menee tarkalleen ottaen jo valkopään määritelmään, joskin käytännössä se on mielestäni pelkkä laukki (vaikka valkopääkin on vain ylileveä laukki).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.