maanantai 22. elokuuta 2016

Dinny

Halusin nimetä tämän ja sen sisarusparven D -alkuisilla nimillä ja tehdä sen myös hyvin, joten varasin hommalle aikaa. Materiaaleina nimille toimivat Sanakirja.org ja joku ihmispentujen nimiä listaava nettisivu.

Nimi: Stainygate's Dinnerplate "Dinny"
Ikä: Teini. Tehty 10/7/2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Kuviollinen chocolate. Kuviointi on sekava, mutta leuka on enimmäkseen valkoinen muun naaman peittyessä väriin ja jatkuessa melkein koko selän matkalta hoodymäisesti. Oikea puoli on värittyneempi ja muistuttaisi rikkonaista hoodedia, jos olisi kunnollisempi. Vasemmalla väri rajoittuu pään alueelle ja jatkuu leukaperistä kahdella raidalla kohti kyynärää. Vasemman korvan juuri on puoliksi värissä. Selkäraidan vasenta puolta kulkee leukaperäraitojen levyinen valkoinen suiru värillisen alan sisäpuolella, ja samanlaista repeämää näkyy kuvion loppupäässäkin.
Muuta: Muuten ihan kiva örkki, mutta kuviointi meni pahasti mönkään... En ole mikään hömppäfantasiaeläinten ystävä (vaikka paljon epärealismeja näköjään muovailenkin), joten en koe Dinnyä kovin ihmeelliseksi. Sen anatomiakaan ei kiehdo, tuollainen suippopäinen hörökorvapisara se vaan on. Naama näyttää kyllä onnistuneen ihan hyvin symmetriamielessä.

Nyt kun katson, näyttää Dinny olevan ihan peruskiltti poika, mitä nyt omaa taipumusta törppöilyynkin. Sisarusparvensa rohkein ja rämäpäisin. Se, jota Desmond -isukki komentaa eniten.

Tätä kun kirjoitan, on Dinny jo pitkään ollut sisaruksineen Desmondin poikanen. Mammaa ei näillä vielä ole, tiedä vaikka olisi karvaton kuviollinen. Terve mokoma, jos on vaikka tuplarex (mitä tulee, kun risteyttää tuplarexin ja sileän? Sileää, rexiä, tuplarexiä, kaikkia vai vain osaa?)...

Kuvioinnista ja muutoisesta normaaliudesta saattaa tajuta tämän olevan Stainygate's kasvattajanimen alla syntynyt otus. Ehkä se on suosikkini kaikista kyhäämistäni fiktiivisistä rottalinjoistani, koska tavoitteetkin ovat realistisia (loogiset kuvioinnit ja luonnolliset värit). Sinänsä Dinny on juuri pahimmasta päästä kuvioineen, se ei istu niin pätkän vertaa mihinkään kategoriaan.











Aloitin tosiaan taas uuden rottaläjän julkaisun... Näitä vaan tulee ja tulee ja tulee, lisää jatkuvasti... Minkäs sille voi kun on niin kivaa muovailla, ihan ilman syytä ja logiikkaa, silkkaa ajantappohupia. Ja materialismia, koska tykkään kun asiat ovat konkreettisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.