perjantai 30. maaliskuuta 2018

Mutikka

Sanaleikkejä. Summamutikassa.

Nimi: Mutikka "Mutti" Rampio
Ikä/tehty: Marraskuu 2017.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, harjallinen.
Väri: Violetti turkki. Raajat, harja ja iho mustat.
Muuta: Mutti on samaa sarjaa Maskin ja Murkun kanssa, eli perustuu hahmoon. Keksin hemmon vuonna 2011 ja vasta 2017 päädyin saamaan kaikille järkevähköt jalkapapuversiot. Mutikka oli helppo, koska käytännössä siinä on vain kolmea väriä: tummanviolettia, mustaa ja vähän tummanruskeaa silmiin. Ehken aiemmin kehdannut tätä muotoilla siksi, koska tummanviolettia ei todellakaan kannata tehdä yhdistelmällä vaaleanvioletti-musta edes vaikka sotkisi sekaan jotain sinistä ja punaista. En ole nähnyt tätä purkissa valmiina myytyä juuri oikeansävyistä tummanviolettia missään muualla kuin vasta isossa massasatsissa, joka piti ostaa netistä. 

Luonne: Änkyrä, totinen, aika huumorintajuton, mustasukkainen omaisistaan ja kavereistaan. Mutti on oikeustajuinen ja pitää kavereidensa puolia; provosoituu herkästi ja käy karva törröllä hammastelemaan.

Maski on Murkun (ja Maskin) kaveri, ja siis osa vanhaa hahmokaartiani.







Vasemmalta: Misse, Mutti, Fakefriend ja Mustenaama.

Maski, Murkku ja Mutikka. M-Jengi.

Kamerani ei osaa tallentaa tätä ollenkaan oikein, joten kärsimme neonsävyisestä mukamasvioletista. Ei se noin sininen ole oikeasti, muttei toisaalta vivahda pinkkiinkään missään nimessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.