maanantai 19. maaliskuuta 2018

Kokopunainen reffityyppi

Varsinaista nimeä en keksinyt, enkä identiteettiä. Antaa moisten tulla ajallaan jos ovat tullakseen.

Nimi: (tiedostossa "Mallikappale")
Ikä/tehty: Marraskuu 2017.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Punainen.
Muuta: Tein tämän rotan VAIN siksi, koska kyllästyin arpomaan, minkä kokoisia paloja tarvitsen tehdäkseni keskivertopeukkurin. Tämä ei siis ole suoranaisesti "yksi rotta muiden joukossa" vaan se, johon verratessani näen, tuleeko seuraavasta tyypistä normaalia isompi vai pienempi, ja mitä muutoksia sen osille voin tehdä jotta se eroaa tavallisesta. Tämän takia tein mallikappaleen seuraksi myös pelkät pallot, jotka vastaavat sitä, minkä kokoisista palloista muotoilen kaikki osat. Näkeepähän vaan, että jokaisen peukkurin taustalla on pelkkää pyöreyttä. Järkisyistä mallikappale nököttää täydessä perusasennossa, eikä siis ole taipunut eikä muutenkaan sellaisessa asennossa, joka vääristäisi muotoja.

Silkkimassaa se on siksi, koska silkkis on täsmällisempää kuin helmimassa. Muodot ja yksityiskohdat näkyvät paremmin. Ja virheet.

Tulin myös tietysti kuvanneeksi tämän mahdollisimman huolella, koska tätä voi käyttää apuna ja osviittana joku muukin kuin minä, mikäli haluaa peukkureita tehdä. Alla on kuvia mm. viivoittimen kera, sekä niin, että rotta ja massapallot esiintyvät keskenään.







Kroppa, takatassut, etutassut, korvat, silmät.





Pidän palloja pienellä kannella aina, jotteivät ne karkaa.

Tutoriaalia tästä ei tietenkään voi enää tulla, ellen joskus taas innostu ja varaudu siihen, että joudun putsaamaan kameran... En ole hyvä tutorialeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.