perjantai 30. maaliskuuta 2018

Fakefriend

Projektinimenä oli FeikkiMutti, koska tämä näyttää yhdeltä otukselta jolle myös tein nimikkopeukkurin.

Nimi: Fakefriend Rampio
Ikä/tehty: Marraskuu 2017.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, harjallinen.
Väri: Tummanruskea turkki. Harja ja iho mustat, silmät tummanruskeat mustin pupillein. (Teknisesti tämä on mahdollisimman tasainen sekoitus tummanruskeaa ja tummanviolettia.)
Muuta: Tehtyäni Murkun peukkuripäivityksen, en voinut vastustaa kiusausta kokeilla tehdä sille kavereita, jotka ovat (kuin) samasta maailmasta johon hahmo oikeasti kuuluu. Idea ei tosin ole uusi; mutta olen ollut epävarma siitä, miten niitä Murkun kavereita muovailisin, kun ainahan hahmoissa on piirteitä jotka voivat olla kinkkisiä silkkimassan kanssa... Kunnes sitten älysin, ettei näitä yksinkertaisempia designejä ehkä edes ole. Jotain etua siitä kun ne ovat vanhoja! Fakefriend ei kuitenkaan ole ennen esiintynyt, se debytoi peukkurina. Saa nähdä tuleeko ilmi maailmassani myöhemmin - tämä kuitenkin perustuu paljolti yhteen rottasukuun joka on eräs fiktiivisen mualimani peruspilareista. Suvulle (Rampio) ominaisesti Fakefriendkin on tumma, harjallinen ja sillä on pienet ja melko pystyt korvat. 

Kuuluu Murkun laumaan ollen siellä eräs Rampioista. Ensimmäinen sukunsa edustaja, mitä massaörkkeihin tulee. 






OK, olen rehellinen - tarkalleen ottaen tämä on väriltään ruunikko, joka on hevosilla esiintyvä väritys. Rotilla sitä vastaa ehkä agouti. En kuitenkaan ala Sormirottaan selittämään, miksi teen heppavärisiä rottia ja miksi keksin outoja fiktiivisiä mutaatioita niistä, joten tämä saa näkyä vain tagissa... Sori.

Fake on hemmetin söpö. Huomasin äsken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.