torstai 22. maaliskuuta 2018

Candy & Treat

Olen todennut, että jos joku näyttää herkulta, se pitää nimetä sen mukaisesti.

Nimi: Monochromatic's - Candy & Treat
Ikä/tehty: Teinejä tai nuorikkoja. Marraskuu 2017.
Sukupuoli: Uros ja naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, standard.
Väri: Chocolate hooded. Värillinen pää ja hartiat sekä selkäraita. Kunnon kämmieläimiä nämä kaksi kyllä ovat, mitä kuvion laatuun tulee.
Muuta: Halusin vähän luomuilua sinne epämääräisten sinisten ja ehkä punaisten ja violettienkin hoodyjeni sekaan, enkä toisaalta tahtonut taas tehdä uusia mustia sotkemaan päätäni. Jos kuviot ovat liian hyviä, silloin eläimiä ei enää helposti erota toisistaan, jos asennoissa ei ole mitään erikoista.

Luonne: Liekö ihan lemmikkiluokkaa nämä.

Monochromatic's -laumaa, ehkä ekat suklaat siellä. Lisää saisi tulla.

Candy
Naaras. Ihonväri vähän oranssimpi kuin veljellään. Kuvio on huono: hartioilla ei ole väriä lainkaan, vaikka pää ja kaulaa, ja jopa yläselkä, ovat suklaassa. Väri tyrehtyy hyvissä ajoin eikä selkäraitaa melkein ole olemassakaan, se on pelkkä suirunpätkä. Olisin halunnut realistisemman kuviorajan etupäähän; suiruraidan tein tarkoituksella.










Treat
Uros. Millä tämä voittaa siskonsa kuvion omaamalla kunnon selkäraidan, häviää se sille etupääpigmentoinnin rajallisuudessa. Tämä voisi olla melkein capped-striped, tai jotain sensuuntaista... Oikea juttu on se, ettei ole mikään helppo homma arvioida, paljonko värillistä massaa tarvitsee lisätä ennen kuin pyörittelee massaköntistä rotan mallisen. Raita jatkuu liian pitkälle ja värjää pojan pallerot. Ihonväri selvä vaaleanpunainen. 










Menipi kauan näiden nimeämisessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.