torstai 11. marraskuuta 2021

Casus

Tämän rotan nimi on latinaa: ensimmäisen osan merkitys on 'kummallinen/erikoinen/epätavallinen' ja jälkimmäinen tarkoittaa tapausta (case).

Nimi: Insolitus Casus
Ikä/tehty: Vanha. / Tehty maaliskuussa 2018.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex dumbo, harjallinen.
Väri: Tummanpunaruskea turkki, ruskehtavanviolehtava iho, silmät tummanpunaiset ja harja musta. Käytännössä väri on tummanpunaruskehtava sekavärisin täplityksin, mutta oikeasti tämä on sekasotku mm sellaisista väreistä kuin hopea, kulta, musta, punainen, tummanvihreä, ehkä oranssiakin on... Tarkoitus oli tehdä Aben isästä tummempi sallimaan variointia ja luomaan mahdollisuutta laajemmasta geenipoolista, koska ei oikein ole luonnollista, että kaikki suvussa olisivat olevinaan yhtenäisen oranssisia + se vain ei kävisi järkeen. Isän ansiosta Abellakin on tumma iho ja kihara turkki.
Muuta: Pitkän harkinnan jälkeen laajensin Aben perhettä; samalla laumaakin. Se lauma on nimenomaan perhe. Huvittavaa ja outoa on se miten pieni Casus on poikaansa verrattuna, eli Abe on ihan kauhea järkäle.

Luonne: Löysä. Todella kesy.

- Casus on Aberratio Delictin isä.











Monta vuotta olen laiminlyönyt Sormirottaa siinä mielessä, etten ole jatkanut loppuun ja julkaissut muutamia yksilöitä. Järkytyin tuossa joskus, kun luin että näistä suurin osa on tehty maaliskuussa 2018, jolloin niiden tuomisesta blogiinkaan ei ole silloin kulunut kauaa. Itse luonnokset sitten lojuivat täällä suunnilleen muutaman vuoden päivät. Ja miksikö? Koska tämäkin voi alkaa maistua puulta - se kun on ns. pakko postata jotain tusinakamaa josta ei edes keksi mitään sanottavaa. Motiivi tälle on vain se kun haluan että minulla on tämä nettikatalogi rotistani... Taidan olla jotenkin hullu.

No, nyt on marraskuu 2021 ja totesin, että miksi en postaisi ainakin näitä ikuisuuksia luonnoksissa lojuneiden tekstejä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.