torstai 11. marraskuuta 2021

Huijari

Koska tämä yksilö on vain kasa hankaluuksia.

Nimi: Sekamelskan Swindler "Huijari"
Ikä/tehty: Maaliskuu 2018.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Pinkinvioletti (lila) pinkillä iholla ja sinisillä silmillä.
Muuta: Pinkki ei ole lempivärini, joten yritin repiä silmäni päästäni, kun en saanut tätä näyttämään kuvissa siltä, mitä se on oikeasti. Millainen se on? Kuvistahan se ei tule ilmi. Kroppa on oikeasti paljon tummempi kuin iho (tassut, korvat, häntä). Tämä värikontrasti on jopa silmälle mukava, koska ruumis on rauhallisen sävyinen. Itseasiassa veikkaan, että rotta on todellakin tummempi ja lämpimämpi kuin (kehittyneemmillä asetuksilla otettujen) kuvien perusteella olettaisi. Silmät ovat aika neutraalin siniset, eivät sieltä väririkkaimmasta päästä sävyjä. Ongelman ydin on varmaankin se, kun kroppaan ja ihoon on käytetty neonvärejä - iho on tehty pelkkänään neonpinkistä, mutta kropassa sitä on vain sekoitettuna muun värin joukkoon! Kamerani ei suostu lukemaan neonvärejä oikein.

Se on sekamelskalainen. Ja kaipa tuo nimi sekä siihen johtanut show ovat syynä siihen, miksi näen tämän toisena nimikkorottana Sekamelskojen näköisnukelle, Sokeripalalle.






Huijarin todellinen väri on hyvin violettinen, kuten voi nähdä tällaisista automaattiräpsyistä.






Sokeripala. Yritän joskus ottaa yhteiskuvan tästä ja Huijarista.

En nyt sanoisi kuvaukselliseksi, jos värit eivät näy oikein... Värit ovat kuitenkin aika iso asia kun otetaan dokumenttikuvia, olkoonkin semisti taiteellisia myös. Onneksi automaattisalama on keksitty, ja vaikkei sitä keskimäärin voikaan sanoa hyväksi asetukseksi minkä kameroista löytää, niin on sillä oma paikkansa mm. neonvärien tallennuksessa. (Poistin tuolta välistä ruman muokkauksen, jolla ei ole enää arvoa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.