torstai 11. marraskuuta 2021

Virkku

Ihan varmasti keksin lempinimen ensin ja vasta sitten tuon virallisen.

Nimi: Stainygate's Always So Cheery "Virkku"
Ikä/tehty: Kevät 2018.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Hairless.
Väri: Vissiin badger jolla on eriparisilmät (odd-eye). Käytännössä toffeenruskea, jonka valkoiset merkit ovat kermanvaaleita. Ei ole kovin onnistunut ainakaan sikäli, että tästä olisi kuulunut tulla realistinen.
Muuta: Muistan kun tein tätä, tai siis, sen tilanteen tunnelma on jäänyt päähän. Oli ihan aikomus, että teen muutaman naku-uroksen vain siksi, että saisin laittaa ne häkkiin. Niitä häkkejä ei silloin ollutkaan liiallisuuksiin asti, saati että se silloinen paras olisi häkiltä kauheasti näyttänyt. Virkku on laumansa ainoa selkeästi valkokirjava, ja ainoa odd-eye. Koko poppoo myös sai uudet, nahkaiset hännät vuonna 2021.

Virkku on tehty samaan "settiin" Nuuskun, Varauksen ja Kiekan kanssa.













Pitää joskus ottaa tästä uusia kuvia... Jotka eivät olisi noin kirkkaita. Niissä näkyisi sen nykyinen nahkahäntä.

...

Kuten mainitsin jo aiemmin, tämän ja monen muun tekstit lojuivat luonnoksissa vuodesta 2018 asti. En vain ole jaksanut kirjoittaa tietoja ja pitää kunnolla kirjaa ties mistä asioista, että tässä pysyy jokin tolkku. Sormirotta on ajantasaisimmillaan nukkehistoriikin suunnalla, mutta kaikessa muussa se on jäänyt jälkeen nykyhetkestä. Ja nykyhetki on ihan erilainen kuin 2018. Rotillani on nykyisin silmäkuopat, nahkahännät ja käytän muotoillessa erillisiä mallikappaleita, joiden avulla saan kaikista tarvittaessa samankokoisia ja rakenteeltaan yhtäläisiä. Olen näistä jotain pulissutkin jossain, mutten ole julkaissut yhtäkään "tämän ajan" peukkuria tänne, rottakohtaisena tekstinä. 

Täytyy myös sanoa, etten tiedä jatkanko peukkurien listaamista tänne vai en. Kiinnostusta ei kauheasti ole. Lisäksi rottia on kertynyt paitsi ehkä parisataa lisää, niin osa niistä on myös niin persoonattomia rivirottia, etten tiedä viitsinkö nähdä vaivaa niiden postaamiseen. Oma lukunsa on tietysti se kun tällä blogilla ei ole lukijakuntaa eikä se ole englanniksi. 

Ihan mahdollista on toki se, että kirjoittelen blogiin kaikkea enemmän ja vähemmän asiapitoista, mutten niinkään noita rottaesittelyitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.