torstai 8. joulukuuta 2016

Paperoidi

Paperoidin nimeäminen oli tuskaa, koska halusin sille jonkun osuvan nimen. Mielikuvitukseni kuitenkin tarvitsi lataamista, joten tyydyin antamaan tälle harvinaisen nuijan (ja ehkä siksi ihan persoonallisen) kutsuimen.

Nimi: Stainygate's Paperoidi
Ikä: Aikuinen. Teknisesti tehty syyskuussa 2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo.
Väri: Black.
Muuta: Paperoidi voisi muuten olla tavallinen, läski ja söpö dumborotta, mutta oikeasti muovasin sen testatakseni, voisiko peukkurista tulla lapunpitäjä. Tai siis, pystyisinkö tekemään rotan, jonka suuhun voi sujauttaa paperinpalan. Pystyy näköjään. Leikkasin suun askarteluveitsellä, jos joku ihmettelee... Sellaista varovaista sahaavaa liikettä. Tosin sen leuasta tuli väärän mallinen, paperia ei saa suuhun niin kivasti kuin olin aikonut... Mutta toimiihan se silti, bleh. 

Yhtä lössö ja lutunen luonne kuin rotilla usein oikeasti on, ei mitään erikoista siis.

Emmin ehkä jonkun aikaa, laitanko tämän Stainygate'sille tai millekään muullekaan 'kasvattajanimelle', ehkä tuon lappujutun vuoksi, mutta päätin sitten että ehkä sen kannattaa johonkin jengiin kuulua. Värimaailma senkin ratkaisi - musta, siis sopiva Stainygate'sille. Sen nimen alla on myös jonkin verran dumboja.






Tästä näkee miten pöljästi suu leikkaantui.

No eihän tuota saa tietenkään oikein tallennettua, kun on kerta musta. Silmät erottuvat vain lakan ansiosta sieltä, mutta silti kamera ei näe tuota rottana vaan mustana möykkynä vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.