maanantai 11. huhtikuuta 2016

Hamsu

Okei, jos julkaisen tämän nyt Haarukan jälkeen (ainakin luonnoksissa se oli ennen tätä) niin sorry, tämäkin on sarkastisesti ilmaistuna ihan älyttömän kiinnostava. Henkkoht en vaan tykkää tuosta tekeleestä.

Nimi: Overgone And Anurous "Hamsu"
Ikä: Aikuinen. Teknisesti yksi vanhimmista peukkureista, syksyltä 2014.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Sk kesyrotta, manx (hännätön).
Väri: Punainen rotta violetilla iholla ja mustilla silmillä.
Muuta: Suhtaudun ristiriitaisesti väriloistoihin. Joku yksittäinen väri esi sävyineen ja maltillisesti jollain muulla maustettuna näyttää vielä ihan kivalta, mutta tällaista karkkirottaa en pysty katsomaan kovin kauaa. Hyi elämä minkä värinen se on! Älkää olko liian vakavia, kuitenkaan... Väri on ihan kauhea ja koko otus muutenkin, mutta tekele mikä tekele. Annan sen olla, en taida muita aikuisia manx -peukkureita olla tehnytkään. Ja tälläkin oikeastaan on häntä, se vain on niin nysä että lienee turha mainita miksi rotan lempinimi on Hamsu.

 Tein jossain välissä juoksevan uroksen, jonka värit päätti sillä kertaa kaverini - tuloksena rotta, jonka väritys on käytännössä sama kuin tällä töpöhännällä. Päätyi mokoma muovailutyö sitten jostain syystä Hamsun puolisoksi. En tiä mitä se sillä tekee, mielestäni mitään manxrottia ei tule missään nimessä kasvattaa (eikä niin saa onneksi Suomessa tehdäkään), joten toivotaan ettei näille kehity kakaroita Rottahuoneen kätköissä. 








"Kiva" kontrasti.













Mitähän sitten tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.