maanantai 11. huhtikuuta 2016

Haarukka

Nyt tulee taas pala historiaa. Todella tylsä pala.

Nimi: Stuffbox Fork "Haarukka"
Ikä: Aikuinen. Teknisesti yksi vanhimmista peukkureista, kuuluu ensimmäisten joukkoon. 2014.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Sileäkarvainen kesyrotta, dumbo, harjallinen.
Väri: Epämääräinen sotku ruskean tai violetin sävyttämää harmaata ja mustaa valkoisilla silmillä. Harja on musta.
Muuta: Haarukka kuuluu vanhimpiin peukkureihin. Siitä näkee, ainakin täällä päässä, mitä tapahtuu kun jostain asiasta tulee tavallinen osa elämää: ei tule enää sotkettua mitä tahansa väriyhdistelmiä ja sensellaista vain siksi, koska materialismi ja runsaudenpula ja kokeilemisen halu. Nykyisin saatan suunnitella rottia tarkkaankin ennen muovaamista, vaikkei se mitään haudanvakavaa ideoiden punnitsemista olekaan (voin aina tehdä useamman version samasta ideasta). Haarukka on juuri satunnaisuutensa takia persoonaton ja tylsä, enkä näe sille mitään sen kummemmin mainittavaa luonnetta. Se näyttää ehkä vähän keskeneräiseltä (no hei, kai minulla kannattaa olla edes yksi tavallinen rotta, jolla on valkoiset silmät, noiden zombirimpuloiden lisäksi?), mutta sekin vain siksi koska en koskaan tätäkään suunnitellut.

Nämä ensimmäiset kuvat ovat ihan yhtä tylsiä kuin kohdekin.





Ehkä paras dokumenttikuva Haarukasta. Tylsä = juuri sitä mitä se onkin.












Nämä hiekanvärisellä taustapaperilla otetut kuvat ovat toukokuulta 2017. Mietin tässä, että miksi pirussa kuvasin tämän peukkurin uudelleen vaikkei mitään oikeaa kuvapäivitystarvetta olekaan?





Ens kerralla julkaisen ehkä jotain kiinnostavampaa. Vai mistäkö tiedän, mikä rotta on kiinnostava lukijoiden näkökulmasta? Jospa Haarukkakin on jonkun suosikki? VOIKO SE EDES OLLA?! Kertokaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.