perjantai 5. tammikuuta 2018

Mytty

Mytty karvaa.

Nimi: Stainygate's Both Sides "Mytty"
Ikä/tehty: Marraskuu 2017.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Husky.
Muuta: Olin kauan vältellyt huskyjen tekoa; olen liian perfektionisti ja olisin halunnut, että peukkureissakin näkyisi se, millaisia huskyrotat ovat; väri haalistuu siten, että värillisen alueen rajat häviävät näkyvistä ajan myötä (jolloin laukki yleensä jää viimeiseksi näkyviin, tai näin olen ymmärtänyt). Huskyhän voi oikeasti haaleta myös epätasaisesti ja lopulta täysin valkoiseksi, eikä kaikilla suinkaan ole mitään ideaalia laukkia. Kerran sitten päätin, että kokeillaan tehdä husky! Laukit ovat vaikeita tehdä, mutta jollain ilveellä sain tuosta edes sinnepäin näköisen, ehkä koska koostin harmaan osuuden pienistä littanoista paloista, jotka liitin paikalleen kun rotan pääpuolen pystyi suunnilleen erottamaan jo. Sen jälkeen sitten muotoilin sen kropan loppuun ja oioin vinkuraan mennyttä pötkylää, ynnä väänsin sen kerälle.

Stainygate'silainen nukkujatyyppi jälleen, ja uskokaa, näitä tulee varmaan lisää vielä. Mytty on fyysisesti pieni, mutta saa ollakin, lisäksi sen anatomia on ihan OK (vaikka kuono onkin taas päästäistyyliä...). Pakko sanoa että hemmetin söpökin se on. Muotoilin tämän niin, että sen voi asetella kummalle kyljelle tahansa, mistä myös tulee rotalle nimi. Tarvittaessa tämän kuuluisi näyttää järkevältä myös, jos se on nukella sylissä.










Se on erittäin kuvauksellinen! Ja ihan tunnelman vuoksi kuvasin vaihteeksi valkoisella huovalla. Ainakin tiedän, miten suurta muokkausta senkin käyttö edellyttää, jos ei halua tunkea nettiin kellastuneita tai muuten pieleen menneitä kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.