keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Cherry II

Kai se nimi vaan sopii tuolle. Niin tekee.

Nimi: Curious Cherry (Cherry II)
Ikä/tehty: Lokakuussa 2017.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, standard.
Väri: Oranssehtavankeltainen vaaleanpunaisella iholla. Silmät vähän primääripunaista tummemmat, mutteivät rubiinit. (Ajattelen tätä rottaa saffronina.)
Muuta: Koska Cherryn muotoilu alkoi olla jo aikansa elänyttä, ja asento typerä, päätin jo jonkin aikaa sitten, että sille pitää tehdä uusi peukkuri. Hetken kärsin massapulasta, mutta onneksi on netti ja mahdollisuus tilata sieltä roinaa. Ei tarvinnut edes sekoitella paljoa värejä keskenään, kun sain Cherryn värin aikaiseksi - vaikeampaa oli pitää se oikean kokoisena ja sellaisena, ettei sen muotoilu olisi liian, no, kökköä ja eroavaista siitä, mitä sen laumassa nyt keskimäärin on nähty. Asentoon panostin paljon, sen tulee toimia kuvausjutuissa ja olla siis monipuolinen. Korjasin mittasuhteet tähän versioon (vanhalla oli liian pitkä kaula ja pieni tihrupää). Nyt se on muhkumpi ja vähän mammamaisemman mallinen! Värieroja ei paljoa ole, mutten koe miksikään kauheudeksi jos niitä ilmenee.

Luonteesta kirjoitin joskus näin: "Luonteeltaan Cherry on ilmeisesti taas perushyvä lemmikki, vähän taipuvainen panikoitumaan kyllä jos vaikka Abe tappelee jonkun (Herra Professorin) kanssa ja homma lähtee lapasesta... Pentu -kasvattipoikasen perään stressaamisessa ei ole mitään sairasta, mutta sitäkin Cherry tekee joten mainitsen." Se pitää yhä paikkansa, mutta nykyisin minusta tuntuu, että tämä naaras on astetta kirpakampi. Tarkoitan, se on herkempi ja neuroottisempi. Cherry ei ehkä ole penaalin terävin kynä, sen uros Abe on paljon älykkäämpi ja sen myötä aika karu sille. Pennun psyykelle Cherrystä ei liene mitään haittaa, se ei ole lapsille vaaraksi eikä toisaalta yritä ylisuojellakaan. Mutta hätätilanteissa se menee pois tolaltaan, ja normalisoituu vasta, kun asiat palaavat normaaliuomiinsa.

Cherry on Aberratio Delictin naaras ja Pennun emopuoli. Ehkä se on myös Aben tyttären emopuoli, riippuu mitä mieltä yksilöt itse asioista ovat. Rottahuoneen perinne on sekin, että Cherry karkailee välillä Murkun luo olemaan sille akka, mutta toisaalta... Siihenkin on kehittynyt hiljakkoin muutos, kun Murkun oikea naaras Sena ilmaantui kuvioihin (ts. muotoilin sen). Cherry on ehkä tosiaan vähän tyhmä, mutta tuo Sena sen sijaan on äijästään mustasukkaileva alfanaaras joka ei katso kaikkea läpi sormiensa. 







Vanhan versio on tehty vuonna 2014, se näkyy tässä vasemmalla (väännetään rautalangasta!).








Tykkään kyllä kuvata tätä, se taisi olla ideanakin; vielä on kuitenkin näkemättä, toimiiko nykyinen Cherry valokuvatarinoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.