perjantai 10. marraskuuta 2017

Rotcar

Nimen tarina on se, kun on jo olemassa Carrat. Se on joko porkkanarotta tai autorotta, mitälie. Tämä sitten saa leikkiä pilaantuvaa autoa, kerta on Carratin sukulainen.

Nimi: Sekamelskan Rotten Car "Rotcar"
Ikä/tehty: Nuori. Syyskuu 2017.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Neonoranssi mustalla iholla ja mustilla silmillä.
Muuta: Rotcar tekeytyi ihan vahingossa pitkän peukkurittomuusjakson jälkeen. Samalla kertaa tein toisenkin otuksen, mutta sai mennä pitkä aika kunnes taas jaksoin innostua. Tämän piti olla myös yksi niistä, jotka eivät jää minun käsiini, mutta huomasin sitten yhtäläisyydet Carratiin - mikäs muukaan se sitten siis olisi kuin sen poikanen! Ei tällaista voi laittaa maalimalle; Carrat kun on yksi vanhimmista peukkureista ikinä, ja näin voin verrata missä kehitystä on ehkä tapahtunut.

Olisi melkein tehnyt mieli antaa tälle nimeksi Overgone Rotten Car, koska sen isä on Overgone Carrat; mutta eihän Overgone -nimeä ole enää ollenkaan, se ja monet muut ovat nykyisin yhdistettynä muotoon Sekamelskan. Siispä poika on Sekamelskan Rotten Car! Nimi ja väri ovat riittäviä kertomaan kenelle se on sukua. Mammaa ei ole tiedossa, mutta en ihmettele jos se olisi Vaahto? Täten Vaahdolla olisi ollut kaksi poikuetta... Ja nekin eri urosten kanssa.








Mikään noista kuvista ei taida nyt olla hyvä, mutta menkööt, kun eihän noita värejä ole vaikea arvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.