perjantai 10. marraskuuta 2017

Haamu

Tarvitseeko tuota nyt ruveta vielä selittämään?!

Nimi: Sekamelskan Horrid View "Haamu"
Ikä/tehty: Lokakuu 2017.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex dumbo.
Väri: Neonkeltainen turkki, neonkeltainen iho, punaiset silmät. Suun sisäpuoli on vaaleanpunakka.
Muuta: Tämä tuli tehtyä kyllä täysin läpällä. Halusin myös taas yhden rotan, jonka kuvaamisen vaikeus on ensin hauskaa, mutta aiheuttaa vain hiuksenrevintää sitten kun oikeasti yritän kuvata sitä. Miksi olen tällainen? Älkää kysykö, en osaa vastata. Miksi Haamu on neonvärinen? Miksi sen iho ja turkki ovat molemmat neonkeltaisia? No ihan siksi, kun kerta omistan molempia massoja tuossa värissä just nyt. Jompikumpi voi kohta taas loppua niin ettei sitä saa mistään. En tarvitse kuin yhden kirkuvankeltaisen rotan, se riittää, silmäni kuolevat nytkin kun näen päässäni kuvia teoksistani joiden värit ovat oikeasti ihan karseita. Suu tälle tuli tehtyä auki ihan vaihtelun vuoksi, ja koska halusin kokeilla tunkea sinne silkkimassaa. Haamu voi olevinaan vaikka syödä tai puhua tai mitä ikinä keksiikään.

Vaikuttaa, kröh, aavemaiselta luonteelta... Semmoiselta, että se tulee tyynyllesi nukkumaan juuri kun olet katsonut kauhuleffan ja yrität leikkiä, että kaikki on hyvin. Laitat valot pois, näet jonkin valoilmiön joka liikkuu ja jolla on silmät - valoa imenyt rotta se siinä vain haluaa jakaa sängyn kanssasi?

Tämä on jokin esimerkki ideaalista Sekamelskan -rotasta, oletan? No, itse en halua heijastavia jyrsijöitä, mutta minä en olekaan mikään kasvattaja vaan vain otus, joka kirjoittaa ja tekee juttuja joita fiktiivisissä maailmoissani ilmenee. Sokeripala on kaikki nämä karkkielukat halunnut, kerta se itse on myös riemunkirjava (ällö sekoitus neonkeltaista ja -pinkkiä, raah). Itsekästä? Haamu saattaa jossain välissä hankkia itselleen penskoja, jos oikein arvaan. Toivon että ei.





Rankka muokkaus, josta pitäisi jopa vähän nähdä, miten riemukkaan kirkas se ötökkä itseasiassa on.






Automaattisalama, paras keino saada neonvärit näkymään oikein.



Vasemmalta: Tower (Stainygate's), Despi, Floodi ja Haamu. Neljä isoa miestä.

Kyllähän tuota haluaisi kuvata, kun ilme on tuo mikä se on... Mutta värit. Kamera inhoaa niitä. Ja minä. Toisaalta, aina on kiva ettei kaikki tee pelkkiä black hoodedeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.