torstai 8. joulukuuta 2016

Cen

En halunnut näin oudolle, rumalle ja vahingossa tekeytyneelle rotalle liian siistiä nimeä, joten siitä tuli nyt Cen.

Nimi: Stainygate's Choco Cen
Ikä: Aikuinen. Tehty syyskuussa 2016.
Sukupuoli: Naaras.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta.
Väri: Chocolate.
Muuta: Cen on... virheellinen. Omituinen. Vähän kökkö. Halusin vain käyttää loppuun kuivahtamassa olleen ruskean massan, mutta se olikin niin könttyä jo että kaikin käsivoimin muovaamisesta jäi massaan kamalaa höttöä. Sitä irtosi sormista, kun ne kuivuivat, sormia ei ole tarkoitettu tuollaiseen. Yh. Muutenkin Cenistä tuli jokin friikki, se on valtavan iso naaras ja näyttää vähän pölkyltä anatomiansa osalta. Massailu oli ongelmallista, kun yhdisti melkein koppuran suklaanvärisen pehmoiseen ihonväriin, ja vääntää rotan kippuralle. Tuoreempi massa tarttui hyvin mutta ei ollut vahvaa, jotta olisi voinut pitää kroppaosuuden muodossaan.

Ihan OK luonne, mutta Cen ei tykkää tulla nostelluksi Rottahuoneen isäntien toimesta. Jos se syliin haluaa, se menee sitten itse, kun se rouvalle sopii. Hiukan röyhkeyden vikaa löytyy myös tältä, mikä ei ole sinänsä epärealistista, koska se on valtava, jolloin toisten tyrkkiminen lienee helpompaa. 

Cen kuuluu Stainygate's Choco -linjaan, eli suklaanvärisiin standardeihin. Normaalistahan tämä on todella kaukana, koska se on järkyttävän kokoinen naaraaksi.








Se on VALTAVA.

Pakararotta.


Kasan kuningattarena.

Tajusin tässä, että jahka joku erehtyy tästä rotasta lukemaan, voi olla odotettavissa pienoinen repeäminen siellä jossakin lukijan penkissä noiden kuvien myötä? Itse repeilen pääni sisällä.

Tavallaan tuollaiset epämääräisemmät rotat ovat samaan aikaan sekä poikkeuksellisia ja sillä spesiaaleja, mutta toisaalta, tällaiselle vakiintunutta tyyliä metsästävälle ja siinä huonolle ihmiselle se on ollut myös ärsyttävää, kun peukkurit tekeytyvät liian erilaisiksi. Onhan niissä oma tyylinsä, joka toistuu samana kaavana kaikissa, mutta tuollaiset jämäkästä massasta saksien kanssa tehdyt kuin Cen eivät ole sitä parhaimmistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.