maanantai 16. toukokuuta 2016

Risa

Nimi on aika värikäs, mutta sopii rottaan muutoin niin hyvin etten sitä lähde muuttamaan.

Nimi: Monochromatic's Boy On The Fritz "Risa"
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex. 
Väri: Black hooded mm. Silmät tummansiniset mustin pupillein.
Muuta: Risa Risa Risa... Tykkään tästä rotasta aivan hirveästi! Kuvio on todella "surkea" ja juurikin siksi, sen lisäksi että se on ylipäänsä tarpeeksi realistinen makuuni. Helmimassa toistaa kuvioinnit niin kivasti ja tekee rotista tasaisen pörröisiä, vaikka ne ovat samaan aikaan nyppyläisiä. Kuvauksellisempaa rottaa on vaikea hakea Rottahuoneesta, jos näkee Risan. Pidän tästä ja sen kuvaamisesta! Liikaa. Olen kuvannut kaiken tarpeellisen jo, mutta silti vaan jaksan räpsiä lisää. En ole ikinä tyytyväinen.

Se on siis olevinaan geneettinen black hooded, jonka kuvio on tyypilliseen tapaan niin hajonnut, että rotta sopisi variegatedien kasvattamiseen enempi. Mene ja tiedä kyllä, en ole perillä siitä miten nuo hommat oikeasti menee.




Tässä näkyy koko ja kaikki.














Vanhalla kameralla kuvattu.









Päätän tämän jo kansioitujen rottien julkaisun kai Risaan sitten, täysin uusien kuvia en ole saanut vielä edes koneelle. Ne tulevat kun saan kuvat näpelöityä, ja toivottavasti joku päivä jaksan kuvata samat otukset paremmin digijärkkärillä; tuo kolmas kamerani ja toinen pokkarini on muutoin hyvä, mutta tyypillisesti sen salama ei tee hyvää jälkeä pieniä juttuja läheltä kuvaillessa, kun on obju tiellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.