tiistai 10. toukokuuta 2016

Gross

Kun corpsepainter muuttuu hetkellisesti sugarpainteriksi...

Nimi: Ripoff Gross
Ikä: Aikuinen. Muovailtu 2015.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo. Harjallinen.
Väri: Vaaleansininen (sky blue?) + valkopää ja keltaiset silmät.
Muuta: Gross on jotain kummaa. Se on poikkeus säännöistä. Se on SININEN paintteri. Painttereiden ei kuulu olla sinisiä tai vaaleita vaan mustia! No miksi menin muovaamaan tämän sitten? Koska halusin. Yksi sininen mustien seassa ei haittaa yhtään, kunhan ei ala jakaantumaan. Mutta, kuten sanottua, tämä yksilö on silti aika järkyttävä. Pahinta on se, miten imelän vaalea se on, ja miten kamalat sen silmät ovat keltaisuudessaan. Oranssisempina tai ruskeahkoina ne kelpaisivat, mutta päädyin silti siihen mikä on helpoiten käsillä - kirkkaankeltaiseen. Hyi yäk mikä väri - keltainen kuuluu lempiväreihini, mutta en tykkää senkään jokaisesta sävystä sentään. Tuo on liian kirkas ja kylmä. Näyttää samalta kuin kukkakaali maistuu.

Hyviksi puoliksi mainittakoon rotan anatomia, mittasuhteet, ilme ja LAUKKI. Se on täydellisehkö. Alaleuassa ei ole kylliksi valkoista, mutta kyllä tämä laumaan silti hyvin mahtuu. Siellä on niitä huonompia suurin osa - mustina. Siitä huolimatta Gross kantaa nimeä, joka istuu siihen erittäin hyvin. Rumahan tämä siis on edelleen.

















Pirun vaikea kuvattavakin se on! Täytyy kohdistaa siihen joku kerta automaattisalamaa, ehkä se kirkkaus sillä latistuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.