sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Frei

Päähäni ponnahti käsite Rammstein kun halusin antaa rotalle saksankielisen sanan nimeksi.

Nimi: Sekamelskan Frei
Ikä: Aikuinen. Tehty loppuun 20/8/16.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, rex.
Väri: Tabasconpunainen (luulisin), seassa neonvihreää. Iho vaaleanpunainen ja silmät mustat.
Muuta: Frei nukkuu. Näennäisesti... Onhan sillä simmut raollaan. Pidän tuosta ilmeestä kovin siihen nähden, että harvemmin teen yhdellekään rotalle tuommoisia pisarasimmuja, vaikka ne ovat kivoja ja maustavat omalta osaltaan realismia. Ja juuri ilme lienee se syy, miksi koen tämän kuvaukselliseksi. 

Muuten ihan peruskesy ja siliteltävä elukka, mutta naaman luo ei saa sormia viedä. Niihin pureudutaan. Ainakin, jos rotta itse kokee siihen olevan syytä tai haistaa niissä elintarvikkeita... Syömisen, nukkumisen ja muun oman ajankäytön pätkiminen toisten toimesta saa siis kivuliaat seuraukset, joten Frein kanssa on järjestettävä varotoimia jos sitä joutuu käsittelemään.

Sekamelskan Frei sisältää sen verran vihreää, etten koe loogiseksi listata sitä ns. autenttisena rottana. Ylipäänsä kovin punaisia muunnoksia ei taida olla olemassakaan?








Oli vähän pöhköä, että nukkujia ministudiossa kuvatessani en käyttänyt mitään "peittomaista" kangaspalaa rekvisiittana. Näyttäisi paremmalta! Ongelma on tietysti se ettei mitään kunnon feikkipeittoa vaan taida olla. Pitänee metsästää jostakin. (Ja siis, nimenomaan kuvaustarkoituksiin. Rottahuoneessahan on kaksi minipeittoa jo, kuten näkyypi.)

Niin ja joo, tässä kirjoitin tuon nimeksi vahingossa Tabasco. Värin takia ehkä. Tabasco on yksi ikivanha ja -ruma Schleich -kustomini. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.