lauantai 20. elokuuta 2016

Spruce

Katsokaa minkä värinen tämä örkki on. Turha siis epäillä miksi nimesin sen noin.

Nimi: Spruce
Ikä: Vanha? Muovailtu heinäkuussa 2016.
Sukupuoli: Uros.
Laji/rotu/tyyppi: Kesyrotta, dumbo.
Väri: Kuusenvihreä vaaleanruskealla iholla, silmät ruskeat mustin pupillein.
Muuta: Oli harvinaisen kettumaista muovata tätä, ihan vain siksi koska kyseinen silkkimassa oli koostumukseltaan todella löröä eikä kesänyt muodossaan käsitellessäni sitä. Siksi rotta ei ole siisti, vaan täynnä ruttuja ja lyttyyn menneitä paikkoja.

Valokuvat valehtelevat hiukan, oikeasti Spruce ei ole noin vaalea, turkoosihtava. Massan väri on purkissa (ostettu siis satsissa jossa perusvärit) varsin imelä vihreä, ihan OK satunnaisesti käytettäväksi mutta yhtään enempää en jaksaisi. Oikea kuusi ei ole ihan noin kylmäsävyinen.

Kuten voi lukea jo ylempää, Spruce on anatomisesti epämuodostunut. Pään muoto tuo mieleen päästäisen, tassut näyttävät muodoiltaan kävyiltä ja kroppa on kulmittunut. Normaalisti ei tarvitse olla silkkimassan kanssa noin helläkätinen, mutta tämän kanssa oli pakko ettei koko homma ihan littaannu. Päätin sitten siinä toista kertaa rotan asentoa muovatessa, että kolmatta kertaa en sitä ala tekemään, joten jos tulee lommoeläin niin sitten tulkoon. Ja tuli. Eritasoisesti kiinnittyneillä korvillakin. Oikeasti en edes tiennyt, miten nuo tassut kiinnittäisi, joten pistin ne lähemmäs naamaa ettei tule pitkäkaularotta.












Jahka mahdollista, voisin tehdä ihan nimenomaan kasveihin liittyviä värityksiä ja sen myötä nimiä peukkureihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olokee sitte immeisiks.